Praktische informatie

Pauzes

Op onze school hebben wij een continuerooster, alle kinderen blijven tussen de middag op school en eten met de klasleerkracht in hun eigen klas. Er zijn 2 pauzemomenten, in de ochtend met fruit of een gezonde snack en tussen de middag een gezonde lunch. Op woensdag is er voor klas 1 t/m 6 geen lunchpauze, de school is dan om 13.00 uit. 

Verjaardagen worden in de klas gevierd met een gezonde traktatie.  

Wij spelen iedere dag buiten, vies worden hoort daar ook wel eens bij. Doe geschikte kleding aan en eventueel regenjas of regenlaarzen. Voor we de klas ingaan doen we onze schoenen uit, veel kinderen dragen slofjes in de klas. 

Verkeer rond de school

Kom zo veel mogelijk met de fiets of te voet. Dat is gezond en beperkt het autoverkeer rond de school. Doordat we een streekschool zijn zullen er toch ook kinderen met de auto komen. Ruimte om te parkeren is er voor de school aan het kleuterplein en voor de onderbouwklassen aan de achterkant bij sporthal Arkendonk. Fietsen kunnen aan de zijkant van het gebouw gezet worden, daar zijn fietsenrekken. Naar vaklessen buiten school zoals tuinbouw en circusles gaan we op de fiets.